Миков: Разкриваме работни места не само в големите градове

Миков: Разкриваме работни места не само в големите градове

“Искам да благодаря на водача на листата на БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ в Ямбол Атанас Мерджанов, на ръководствата на общинските организации на ОБлС на БСП за всички онези високи резултати, които през годините превърнаха Ямболска област в еталон на силно социалистическо, ляво присъствие”. Това каза председателят на БСП Михаил Миков пред повече от 1 000 членове и симпатизанти на левицата, събрали се в залата на общината в Ямбол, които го посрещнаха на крака, скандирайки „БСП и „Победа”.

Миков: Знам за проблемите в малките населени места

„Аз и моите другари от ямболската листа, сме убедени в едно, че когато хората искат да подкрепят демокрацията, няма пречки, които да не могат да преодолеят”, заяви Миков. „Аз знам за проблемите в малките населени места. Затова БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ предлага на всички вас подход за балансирано развитие на страната, за да може не само в големите градове, но и в малките общини и региони да има повече работни места”, завърши Миков.

Атанас Мерджанов: Веруюто ни е, че грижата за хората и помощта за бедните е е истинско щастие за тях

„Социалистите от ямболската организация винаги са носили в себе си веруюто, че социализма, социалната политика, че грижата за хората, грижата на държавата, стимулирането и подпомагането на бедните е истинско щастие за всички тях”. Това каза водачът на листата на БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ в област Ямбол Атанас Мерджанов в  препълнената зала на община Ямбол.

По думите на Мерджанов само по този начин те усещат силата на своята идея и необходимостта държавата и партията да ги защитават. Мерджанов изрази мнение, че наблюдавайки предизборната кампания в Ямбол с вижда, че БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ е единствената политическа сила, която води реална кампания и обяснява на хората какво може да направи, за да им помогне.